Menu Close

Grundläggande roulettestrategi

Roulette är ett klassiskt casinospel som har satt sina spår på det moderna samhället sedan 1800-talet. Ännu idag är spelet en favorit bland gamblers världen om. Under dessa århundraden har många försökt komma på den optimala roulettestrategin för att kunna vinna så mycket som möjligt på att spela roulette.

Dock kan varje erfarna roulettespelare konstatera att spelet roulette bygger på oberoende prövningar och därför bör en plan på att spela strategiskt baseras på antingen progressiv satsningsstrategi som satsningsstrategin ‘Martingale’ eller en strategi som fokuserar på roulettesatsningar som erbjuder en större sannolikhet för utbetalningar.

Vad är oberoende prövningar?

Oberoende och beroende prövningar är en del av sannolikhetsteorin. Roulete påverkas av oberoende prövningar eftersom varje spelrundas utfall inte påverkas av den tidigare rundans resultat.

Detta innebär att en händelse sker i en spelrunda som inte har någon effekt på sannolikheten att den händelsen sker igen och inte påverkar någon annan händelse i senare spelrundor. Varje spelrunda står för sig själv och samma sannolikhet för varje resultat gäller som i alla andra spelrundor.

Progressiv satsningsstrategi

En av de mest populära satsningsstrategierna är satsningssystemet ‘Martingale’ vilker instruerar spelare att fördubbla summan på satsningen efter varje förlust. Detta kan orsaka ett problem vad gäller exponentiell tillväxt inom satsningar som är omöjliga att behålla och därför bör de begränsas till en viss satsningsgräns, beroende på spelaren spelkassa.

En till typ av progressiv satsningsstrategi råder spelare att alltid göra motsatsen till Martingale-systemet genom att sänka satsningar när man förlorar och öka satsningar när man vinner.

Satsningar med hög sannolikhet

Satsningar inom roulette kan delas upp i två olika kategorier: ‘inside bets’ och ‘outside bets’. ‘Inside bets’ brukar erbjuda högre utbetalningar men sannolikheten att spelaren vinner är mycket mindre. ‘Outside bets’ erbjuder spelare lägre utbetalningar men sannolikheten för vinst brukar vara större.

Som tumregel rekommenderas det att främst och huvudsakligen göra ‘outside bets’. Anledningen till detta är att de erbjuder bättre odds. Det är därför utbetalningarna är mindre. Försök att inte frestas av de stora utbetalningar som erbjuds för ‘inside bets’. En utbetalning på 35 mot 1 eller 17 mot 1 är fantastisk, men om din chans att vinna är mycket låg så är det förmodligen inte lönsamt att göra en sådan satsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *